Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert m. Midtjysk Kammerkor

Dato
Onsdag d. 7. juni 2023, kl. 19:30
Sted
Nørre Tranders Kirke, Lemvigvej 61, 9220 Aalborg Øst
Pris
50,-

"Midtjysk Kammerkor er et kor med dygtige og engagerede amatørsangere, der elsker at synge og samtidigt arbejder hele tiden frem mod at blive bedre. Vi synes, det er sjovt at blive udfordret og prøver gerne kræfter med nye korværker. Sammen har vi et højt fælles ambitionsniveau. Vi optræder årligt med en række koncerter, enten som a capella eller med orkester af varierende størrelse.

Søren Birch er en anerkendt dirigent for såvel kor som orkester og han udmærker sig også som komponist inden for forskellige genrer. Han er uddannet som kor og ensembleleder ved det Jyske Musikkonservatorium. Søren Birch dirigerer både Midtjysk Kammerkor og Coro Misto og underviser ved kirkemusikskolerne i Løgumkloster og i Vestervig. Han har desuden dirigeret Danmarks Radios kammerkor, det svenske Radiokor, Aalborg Symfoniorkester, Det Jyske Ensemble, Prinsens Musikkorps samt en række amatørorkestre. Han er en efterspurgt instruktør ved korstævner. Ved siden af dirigentvirksomheden er Søren Birch aktiv som komponist og arrangør. Han har udgivet flere af sine korværker, og arrangementer for kor.

Midtjysk kammerkor vil præsentere et let og lyst program til den tidlige sommer. Det kommer til at indeholde danske og nordiske sange og salmer til sommertiden. Af flere af komponister på programmet kommer sangene i par for at vise en kirkelig såvel som en verdslig side af deres musik.

Desuden vil man som en afveksling i koncerten også kunne høre musik for kor og orgel, af Elgar og Mendelssohn, akkompagneret af kirkens organist Christina Beltoft. Af øvrige komponister kan nævnes Hjelmborg, Ring og Jeppesen m.fl. Koret dirigeres af Søren Birch som også bidrager som komponist med et par sommerlige sange."

Billetter kan købes herunder, eller i døren - kontanter i lige penge, eller med MobilePay.

Ophavsret: